Domotica

Alle apparatuur onder één knop

Als allround partner installeert Sloof Elektrotechniek uiteenlopende kwalitatieve domoticasystemen in heel Nederland. Of het nu gaat om een bedrijfspand, een woning in de stad of een seniorenwoning in het buitengebied.  Wij voorzien u graag van veel gebruiksgemak. Onze kennis op het gebied van domotica is altijd actueel: wij houden alle nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Hoe het werkt

Bij domotica stuurt u op afstand bijvoorbeeld audiosystemen aan, maar ook elektrische apparaten, verlichting, verwarming, ventilatie, zonwering, camera’s en uw alarm. Eenvoudig, via uw smarthphone of tablet.

De oplossing voor senioren

Domotica biedt ook uitkomst voor ouderen die langer zelfstandig thuis blijven wonen. Met één druk op de knop zet u ’s avonds alle apparaten uit. Een geruststellende gedachte. Wij voorzien uw woning graag veilig én verantwoord van domotica.

Advies op maat?

Onze mensen komen graag bij u langs voor een advies op maat. Dat ‘op maat’ is belangrijk, want elke woning heeft een andere grootte en indeling. En elke bewoner heeft andere wensen. Wij helpen u uw wens in kaart brengen. Bijvoorbeeld aan de hand van demonstratiemateriaal, zodat u direct feeling krijgt met een product. Bij ons kunt u rekening op vakkundig en veilig, maar vooral eerlijk advies. Daar bent u uiteindelijk het meeste bij gebaat.

Wilt u meer informatie en vrijblijvend advies? Maak dan nu een afspraak!
Ik wil een afspraak maken