Ontdek: het nut van aardlekschakelaars

Soms raakt een apparaat defect zonder dat er kortsluiting optreedt. De zekering blijft intact, maar u loopt kans op een flinke schok, omdat het apparaat onder stroom staat. Om dit te voorkomen zijn aardlekschakelaars ontwikkeld; gevoelige instrumenten die registreren als ergens stroom weglekt. De aardlekschakelaar schakelt uit als de lekstroom groter is dan 30 milliampère en minimaal 20 milliseconden aanhoudt. Het maakt daarmee elektrocutie onmogelijk. Deze tijd is nog lang genoeg voor een schok, maar voorkomt erger.

Lees verder

Terschuurse Boys gaat voor zonnekracht!

Een mooie klus! Halverwege maart hebben we op het dak van de kleedkamers van V.V. Terschuurse Boys 160 zonnepanelen gelegd. In totaal leveren de panelen zo’n 34.000 KwH per jaar op. Een mooie aanwinst!

terschuurse boys

Terschuurse boys

Lees verder

Weet jij een goede monteur? Geef ‘m op en ga samen de lucht in!

 

Ken jij een goede elektromonteur die hogerop wil? Geef hem of haar op en ga samen de lucht in!

Bekijk onze vacatures voor meer informatie.

elektrotechniek

Lees verder

Ons wagenpark is uitgebreid

Sinds kort rijdt ook Dirk Sloof rond in een nieuwe auto. Hij is de laatste wiens auto is vervangen en daarmee is in twee jaar tijd ons hele wagenpark uitgebreid en hernieuwd. Wij kunnen er de komende jaren dus weer tegenaan!

sloof

Lees verder

Kom jij werken bij Sloof?

Gezocht: elektromonteur sterkstroominstallaties (MSI) + hulp-elektromonteur (VMBO-E)

Kom jij werken bij Sloof Elektrotechniek?
Je werkt dan aan projecten in de woning-, utiliteits- en industriële bouw. Wil je graag vooruit in je werk en zoek je een goede baan in de elektrotechniek? Wij zijn op zoek naar:

Elektromonteur sterkstroominstallaties (MSI)
Kun je zelfstandig werken en heb je belangstelling voor ontwikkelingen in data communicatie-, domotica-, inbraakmeld-, en brandmeldinstallaties? Heb je ook nog enkele jaren werkervaring en rijbewijs BE?

Lees verder

Verbouwing bij Infor

Infor is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van bedrijfsapplicaties. Al jarenlang regelt Sloof Elektrotechniek al het onderhoud bij de vestigingen in Barneveld, Capelle aan de IJssel, ’s Hertogenbosch en Brussel.

Afgelopen week werkten wij aan de technische ruimte van de vestiging in Barneveld. Ons team ging aan de slag met een grondige verbouwing en plaatste een nieuwe koeling- en luchtbehandeling installatie. Want een goed binnenklimaat (thuis en op kantoor) zorgt voor een betere gezondheid en meer productiviteit.

Lees verder

Nieuwsbericht: App ML en XL

Vanaf elke locatie het alarmsysteem in- en uitschakelen. Dat kan met de Alphatronics app voor de AlphaVision ML en XL centrale.

Oudere ML en XL centrales kunnen eenvoudig door de installateur worden voorzien van de nieuwste software voor toepassing van de app.

De bediening van de app op de smartphone is overeenkomstig met het bedieningspaneel thuis of op kantoor. Het biedt veilig toegang tot alle bedieningsfuncties en de statusinformatie van de AV XL en ML centrales.

Lees verder

Nieuwsbericht: Waayenberg 1

Voor een aantal weken geleden hebben wij een mooie opdracht gekregen van Waayenberg Coatings te Barneveld.

Dit bedrijf is een heel nieuwe bedrijfshal met bijbehorend kantoor aan het realiseren op het nieuwe gedeelte van Harselaar West-west.

Het aanleggen van alle elektrotechnische installaties behoord tot onze opdracht.

Inmiddels is de bouw in volle gang.

20150605_075357_resized     20150622_083526_resized

20150605_074738_resized     20150605_075027_resized

Over Waayenberg Coatings:

Bij Waayenberg Coatings weten ze alles van kleuren en bescherming.

Lees verder

Nieuwsbericht: Jacobcatshof 1

De Jacob Catshof aan de Jacob Catsstraat in Barneveld krijgt langzaam maar zeker gestalte.

Er worden in totaal 28 woningen gerealiseerd, die in zes weken waren verkocht. Met name de belangstelling voor de achttien zogeheten rugwoningen was overweldigend, zegt ontwikkelaar Wouter van den Top. Dat was voor ons even afwachten, want het is een redelijk nieuw concept, maar blijkbaar is er in deze regio veel vraag naar. Het gaat om goedkope starterswoningen maar met een tuin.

Lees verder

Nieuwsbericht: Hardeman Isolatie 1

Van de Firma Hardeman Isolatie hebben wij de mooie opdracht gekregen om de elektrotechnische installaties te gaan verzorgen.

Deze installaties gaan wij aanbrengen in hun nieuw te bouwen bedrijfshal.

Hardeman Isolatie is inmiddels gestart met bouwen van deze hal op industrieterrein Puurveen te Kootwijkerbroek.

De planning is dat wij na de bouwvakantie kunnen starten met onze werkzaamheden uitgangspunt is dat het project voor de kerst aan onze opdrachtgever wordt opgeleverd.

Lees verder