Project: Appartementencomplex De Punt in Voorthuizen

 

Bij het luxe appartementencomplex De Punt zijn de verwachtingen hooggespannen. De acht luxe appartementen hebben een oppervlakte vanaf 180 vierkante meter en beschikken elk over 12 zonnepanelen. Een project met prestige. Ook voor ons. Want wij bouwen graag mee aan een duurzame toekomst.

Het nieuwe appartementencomplex staat op één van de meest markante plekken van Voorthuizen: De Punt. Voor te stellen is dat zo’n groot complex vraagt om een groot en sterk elektriciteitsnetwerk.

Lees verder

Tevreden klant: SDV Barneveld

 

Van de lichtspotjes in de kantine tot alle data-verbindingen in en rondom het gebouw; zonder stroom is een voetbalclub nergens. In het gloednieuwe clubgebouw van SDV Barneveld zorgde Sloof Elektrotechniek ervoor dat het op dat gebied aan niets ontbrak.

Na jaren van voorbereiden klonk in juni 2017 het startschot voor de sloop van het oude clubgebouw van SDV Barneveld. Hiervoor in de plaats kwamen twee gloednieuwe gebouwen: één met een een kantine en buitenterras én een gebouw met acht kleedkamers.

Lees verder

Duurzame inzetbaarheid

Beslo Techniek B.V houdt zich momenteel bezig met een project dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Dit project wordt gefinancierd met een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project van Beslo Techniek B.V. richt zich op het bevorderen van een leercultuur voor werkenden, waaronder het erkennen van niet-  bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden.

Lees verder

Tevreden klant: Aviation Glass

 

Aviation Glass & Technology is een bedrijf dat het liefst vooruit kijkt. Zolang het maar met innovaties in de luchtvaart te maken heeft. Maar een bedrijf dat altijd met de toekomst bezig is, heeft ook zekerheden nodig. Sloof Elektrotechniek biedt Aviation Glass & Technologie die zekerheid door zorg te dragen over al hun elektrische installaties. Dag en nacht.

Al zo’n zes jaar produceert Aviation Glass & Technology (AG&T) flinterdunne glazen ramen en spiegels voor vliegtuigen.

Lees verder

In aanbouw: clubhuis SDVB

SDVB is de grootste voetbalclub van Barneveld. Elk jaar groeit het aantal leden en dat heeft er voor gezorgd dat het voormalige clubhuis niet meer voldeed. Tijd voor een nieuwe!

Lees verder

Het nut van aardlekschakelaars

Soms raakt een apparaat defect zonder dat er kortsluiting optreedt. De zekering blijft intact, maar u loopt kans op een flinke schok, omdat het apparaat onder stroom staat. Om dit te voorkomen zijn aardlekschakelaars ontwikkeld; gevoelige instrumenten die registreren als ergens stroom weglekt…

Lees verder

Terschuurse Boys kiest zonnekracht!

Een mooie klus! Halverwege maart hebben we op het dak van de kleedkamers van V.V. Terschuurse Boys 160 zonnepanelen gelegd. In totaal leveren de panelen zo’n 34.000 KwH per jaar op. Een mooie aanwinst!

Lees verder

Monteur gezocht!

Ken jij een goede elektromonteur die hogerop wil? Geef hem of haar op en ga samen de lucht in! Bekijk onze vacatures voor meer informatie.

Lees verder

Ons wagenpark is uitgebreid

Sinds kort rijdt ook Dirk Sloof rond in een nieuwe auto. Hij is de laatste wiens auto is vervangen en daarmee is in twee jaar tijd ons hele wagenpark uitgebreid en hernieuwd. Wij kunnen er de komende jaren dus weer tegenaan!

Lees verder

Kom jij werken bij Sloof?

Kom jij werken bij Sloof Elektrotechniek? Je werkt dan aan projecten in de woning-, utiliteits- en industriële bouw. Wil je graag vooruit in je werk en zoek je een goede baan in de elektrotechniek? Wij zijn op zoek naar:

Lees verder