In aanbouw: clubhuis SDVB

SDVB is de grootste voetbalclub van Barneveld. Elk jaar groeit het aantal leden en dat heeft er voor gezorgd dat het voormalige clubhuis niet meer voldeed. Tijd voor een nieuwe!

Lees verder

Het nut van aardlekschakelaars

Soms raakt een apparaat defect zonder dat er kortsluiting optreedt. De zekering blijft intact, maar u loopt kans op een flinke schok, omdat het apparaat onder stroom staat. Om dit te voorkomen zijn aardlekschakelaars ontwikkeld; gevoelige instrumenten die registreren als ergens stroom weglekt…

Lees verder

Terschuurse Boys kiest zonnekracht!

Een mooie klus! Halverwege maart hebben we op het dak van de kleedkamers van V.V. Terschuurse Boys 160 zonnepanelen gelegd. In totaal leveren de panelen zo’n 34.000 KwH per jaar op. Een mooie aanwinst!

Lees verder

Monteur gezocht!

Ken jij een goede elektromonteur die hogerop wil? Geef hem of haar op en ga samen de lucht in! Bekijk onze vacatures voor meer informatie.

Lees verder

Ons wagenpark is uitgebreid

Sinds kort rijdt ook Dirk Sloof rond in een nieuwe auto. Hij is de laatste wiens auto is vervangen en daarmee is in twee jaar tijd ons hele wagenpark uitgebreid en hernieuwd. Wij kunnen er de komende jaren dus weer tegenaan!

Lees verder

Kom jij werken bij Sloof?

Kom jij werken bij Sloof Elektrotechniek? Je werkt dan aan projecten in de woning-, utiliteits- en industriële bouw. Wil je graag vooruit in je werk en zoek je een goede baan in de elektrotechniek? Wij zijn op zoek naar:

Lees verder

Verbouwing bij Infor

Infor is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van bedrijfsapplicaties. Al jarenlang regelt Sloof Elektrotechniek al het onderhoud bij de vestigingen in Barneveld, Capelle aan de IJssel, ’s Hertogenbosch en Brussel.

Lees verder

App ML en XL

Vanaf elke locatie het alarmsysteem in- en uitschakelen. Dat kan met de Alphatronics app voor de AlphaVision ML en XL centrale! Zelfs oudere ML en XL centrales kunnen eenvoudig door de installateur worden voorzien van de nieuwste software voor toepassing van de app.

Lees verder

Bedrijfshal Waayenberg Coatings

Een aantal weken geleden hebben we een mooie opdracht gekregen van Waayenberg Coatings in Barneveld. Dit bedrijf is een heel nieuwe bedrijfshal met bijbehorend kantoor aan het realiseren op het nieuwe gedeelte van Harselaar West-west. Het aanleggen van alle elektrotechnische installaties behoord tot onze opdracht.

Lees verder

Woningen Jacobcatshof

De Jacob Catshof aan de Jacob Catsstraat in Barneveld krijgt langzaam steeds meer gestalte. Er worden in totaal 28 woningen gerealiseerd, die in zes weken waren verkocht. Met name de belangstelling voor de achttien zogeheten rugwoningen was overweldigend, zegt ontwikkelaar Wouter van den Top.

Lees verder