Projecten

 

Bij Sloof Elektrotechniek is geen dag hetzelfde. Van sportkantines tot grootschalige nieuwbouwprojecten tot het installeren van zonnepanelen. Ons team werkt aan de meest diverse projecten. Op de meest diverse locaties door het hele land. Bekijk hieronder een greep uit ons werk:

Clubhuis SDV Barneveld

kantine sdvb sloof

Momenteel werken we hard aan de realisatie van het nieuwe SDV Barneveld clubhuis. In het voorjaar ontvangt de voetbalvereniging zijn eerste genodigden op hun VIP-dek. Het is dus nog even flink aanpakken, maar stap voor stap komt het eindresultaat dichterbij. Een aanwinst voor sportend Barneveld!


Nieuwbouw Barneveld

project sloof nieuwbouw

Aan de Barneveldse Van Limburg Stirumlaan hebben we de elektrische installaties aangelegd in 7 nieuwbouwwoningen. Ook op het gebied van elektrotechniek ontkomt het de bewoners dus aan niets.


Installaties Waayenberg Coatings B.V.

installaties waayenberg coatings

Bij Waayenberg Coatings geven ze kleur en bescherming aan producten. Dankzij onze installaties is ook hun eigen pand beschermd. Sloof installeerde de elektrotechnische installatie, inbraakmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie en netwerkinstallatie. Een mooie klus!


Dwarsakker Zwartebroek

dwarsakker zwartebroek sloof

Een opdracht van formaat. In Zwartebroek voorzagen we 28 nieuwbouwwoningen van elektrotechnische installaties. Door het gebruiksvriendelijke systeem regelen de bewoners zelf hun instellingen. Warm in de winter en energiezuinig tijdens weekendjes weg.


Bedrijfshal Kootwijkerbroek

elektrotechniek kootwijkerbroek sloof

Een echte eyecatcher voor wie Kootwijkerbroek binnenrijdt. Wij installeerden de elektrotechnische installatie, ontruimingsinstallatie, netwerkinstallatie én inbraakinstallatie. Want opvallen doet deze bedrijfshal graag, maar zo komt er niemand binnen die er niet hoort te zijn.


Op de hoogte blijven van alle toekomstige projecten? Like ons dan op Facebook en mis geen een nieuwtje!